16 ℃

Paragnost: “Koning Willem-Alexander zal in kersttoespraak ingaan op situatie Gazastrook”

Paragnost: “Koning Willem-Alexander zal in kersttoespraak ingaan op situatie Gazastrook”
Foto: Daniel Korzeniewski / Shutterstock.com / RVD / Gemmy Woud-Binnendijk

DEN HAAG - Koning Willem-Alexander zal op Eerste Kerstdag zijn traditionele kersttoespraak houden. De tekst van de toespraak is nog geheim, maar via de bekende paragnost Henk Lusivier proberen we alvast iets te weten te komen. Volgens de helderziende zal Willem-Alexander in zijn kersttoespraak ingaan op de situatie in de Gazastrook.

Henk Lusivier wist als kind al dat hij over een bijzondere gave beschikt. Zo voorspelde hij al op 6-jarige leeftijd dat haren uit zijn benen zouden gaan groeien. Zes jaar later kreeg hij gelijk. Genoeg reden om hem een voorspelling te laten doen over de kersttoespraak van koning Willem-Alexander.

“De koning zal niet alleen spreken over de situatie in Nederland, maar ook kort de oorlog in Gaza aanstippen”, voorspelt Lusivier. “De koning zal benoemen dat mensen door het oorlogsgeweld in een afschuwelijke situatie zijn beland en dat de gebeurtenissen in de wereld ons opnieuw leren dat vrede niet vanzelfsprekend is.”

Vorig jaar voorspelde Lusivier dat koning Willem-Alexander in zijn kersttoespraak zou ingaan op de oorlog in Oekraïne. Het jaar daarvoor voorspelde hij dat koning Willem-Alexander in de toespraak het woord ‘coronavirus’ zou gaan uitspreken. Beide voorspellingen kwamen uit. Of Lusivier ook dit jaar gelijk krijgt, weten we pas op Eerste Kerstdag. De toespraak van koning Willem-Alexander wordt op die dag uitgezonden door de NOS.

 
Deel dit artikel: