Paaseieren nu al gevonden

Foto: Piotr Adamowicz / Shutterstock.com

Het traditionele paaseitjes zoeken lijkt dit jaar uit te lopen op een teleurstelling. De meeste eieren zijn inmiddels al gevonden. Een man uit Budel vond de paaseieren in een supermarkt.

Al eeuwenlang is het zoeken van paaseitjes een echte traditie. Tijdens Pasen worden eieren op de gekste plaatsen verstopt, waarna voornamelijk kinderen proberen ze te vinden. Een supermarkt in de Brabantse plaats Budel verpestte het plezier door de eieren pontificaal in het schap te leggen.

Arno Keijheuvels vond de eieren min of meer toevallig. “Ik deed mijn boodschappen bij de Jumbo en vond ineens een heel rek met paaseieren. De meeste eieren waren nog niet eens geverfd”, zegt de sympathieke Brabander.

Keijheuvel vindt dat de paaseieren beter verstopt hadden moeten worden. “Als je de eitjes zo in het zicht legt, is de kans erg groot dat ze al vóór Pasen gevonden worden”, moppert hij. “Het is jammer dat de supermarkt niet wat meer moeite heeft gedaan. Op deze manier help je zo’n traditie natuurlijk helemaal naar de klote.”

 
Deel dit artikel: