27 ℃

Overwinning Verstappen angstvallig verzwegen

Formule 1-coureur Max Verstappen zou afgelopen weekend de Grand Prix van Mexico te hebben gewonnen. Dat beweert althans De Telegraaf. Enkele bronnen in Mexico bevestigen het verhaal.

Foto: FOTOimage Montreal / Shutterstock.com

“Verstappen flikt het opnieuw in Mexico”, kopt De Telegraaf. Volgens de krant zou Max Verstappen 17 seconden eerder over de finishlijn gekomen zijn dan de nummer twee. Als het gerucht klopt, zou Verstappen zich inderdaad de winnaar mogen noemen.

In andere media is weinig te vinden over de vermeende overwinning van Verstappen. Het raceblad F1 Empire schrijft er niets over. “Wij hebben besloten het nieuws niet over te nemen. Eerst moet er meer duidelijkheid komen over wat er afgelopen weekend heeft plaatsgevonden. Vooralsnog wachten wij rustig af”, aldus hoofdredacteur Paul Kammerlaan.

In Verstappen’s geboorteplaats Hasselt wordt zijn vermeende overwinning angstvallig verzwegen. Slechts één inwoner was bereid om op het gerucht te reageren: “Over Max doen de gekste verhalen de ronde. Mensen roddelen graag. Laten we eerst eens uitzoeken wat er precies is gebeurd.”

 
Deel dit artikel: