13 ℃

Overlast Max Verstappen neemt af

Steeds minder Nederlanders verliezen tijd aan Max Verstappen. Tijdens de Grand Prix van Italië werden nog maar zo’n 1 miljoen televisiekijkers de dupe van Verstappen. Bij de Grand Prix van België, een week eerder, verloren nog bijna 2 miljoen mensen hun kostbare tijd aan Verstappen.

Foto: Cristiano Barni / Shutterstock.com

Ondanks dat Max Verstappen al maanden geen noemenswaardige rol meer speelt in de Formule 1, blijft de jonge coureur wel steeds hinderlijk door het beeld rijden. Gelukkig besluiten steeds meer mensen om niet te kijken, waardoor de overlast van zijn vervelende gedrag meevalt.

Steeds meer Formule 1-fans hebben inmiddels een andere invulling van hun zondagmiddag gevonden. Ook de 37-jarige Rick Nuurlok kijkt niet meer. “Vroeger was ik de hele zondagmiddag kwijt aan het zien falen van Verstappen. Nu besteed ik mijn tijd liever aan mijn gezin”, vertelt hij. “Tijdens de Grand Prix van Italië ben ik met de kinderen naar het pannenkoekenrestaurant geweest. We hebben een heerlijke middag gehad. Toen Max nog iets presteerde was dat ondenkbaar.”

 
Deel dit artikel: