29 ℃

Overheid tekent nieuwe mantelovereenkomst archiefbeheer

Foto: Flavio Leao / Weerayuth Kanchanacharoen / Shutterstock.com

Na de meest recente ontwikkelingen in de toeslagenaffaire heeft de overheid alsnog de mantelovereenkomst ondertekend met Total Lost Archiefbeheer en Papiervernietiging BV. Het bedrijf is gespecialiseerd in het archiveren en kwijtraken van belangrijke, vertrouwelijke documenten en werkt voornamelijk voor de publieke sector en overheden. 

“Als ik in de media hoor dat er een vernietigend rapport wordt gepresenteerd, dan weet ik dat ik binnen de kortste termijn een telefoontje kan verwachten van het verantwoordelijke ministerie. Wij zorgen dan dat het rapport snel en vakkundig wordt verwerkt, bijvoorbeeld onder in de la of in de shredder”, aldus Krishna Trouwmeester, de directeur van de firma.

De directeur leidt ons rond in de hal waarin de administratie van de overheid ligt opgeslagen. Hij vervolgt: “Wij zijn zeer verguld met de verlenging van deze overeenkomst. Ik had eigenlijk niet anders verwacht, want wij werken al vele jaren prettig samen met de diverse ministeries en overheden. Zo hebben wij jarenlang het bonnetje van Fred Teeven gearchiveerd.”

 
Deel dit artikel: