18 ℃

Overheid ontevreden over uw bedprestaties

De overheid gaat zich actiever bemoeien met uw bedprestaties. Uit onderzoek blijkt dat er in de Nederlandse slaapkamers te weinig gebeurt. Daardoor neemt de vergrijzing in ons land schrikbarend toe.

overheid-ontevreden-over-bedprestatiesAl jaren kampt ons land met met grote vergrijzing. De overheid ziet zich daarom genoodzaakt om zich actief te bemoeien met de voortplanting van burgers. Een grootscheepse enquête moet de overheid meer inzicht geven in wat er in de slaapkamers gebeurt. Of liever gezegd: wat er juist níet gebeurt.

“Informatie, daar begint het mee”, legt hoogleraar Bevolkingsonderzoek professor Van Laarmans uit. “Wanneer we precies weten wat mensen tussen de lakens uitspoken, kan de overheid de goede plannen maken. Het gaat om een serieus probleem, want vergrijzing kost miljarden.”

Volgens Van Laarmans kan de productiviteit in de slaapkamer best wat omhoog. “Er zijn signalen dat mensen regelmatig vrijen voor de lol. Dat is allemaal best leuk, maar het land schiet daar natuurlijk niets mee op. Willen we de vergrijzing echt aanpakken, dan zal de productie in de slaapkamer omhoog moeten. En dat niet alleen.”

Alle Nederlanders die door de overheid geschikt worden geacht voor nageslacht hebben inmiddels een enquêteformulier ontvangen.

 
Deel dit artikel: