23 ℃

Ouders op vakantie, huis wordt niet gesloopt: ouders van Stefan zijn radeloos

Foto: Lipik Stock Media / Shutterstock.com

De ouders van Stefan zijn diep teleurgesteld in het gedrag van hun zoon. De 16-jarige jongen uit Hendrik Ido Ambacht was voor het eerst een week alleen thuis, terwijl zijn ouders in Benidorm verbleven. Bij thuiskomst hadden de ouders van Stefan een ontzettende bende verwacht, maar niets bleek minder waar.

“Het was verschrikkelijk, alles stond nog precies zoals we het hadden achtergelaten. Nou ja, er was één glas gesneuveld. Maar dat kwam door de kat, die slaat glazen van tafel. Maar verder helemaal niks. Zelfs de drankvoorraad was met geen vinger aangeraakt. Ik ben zo ontzettend verdrietig”, zegt Jos, de vader van Stefan.

Een rondje door de buurt maakte het er voor de reputatie van Stefan niet beter op. “Feestjes en geluidsoverlast? Nee, niks van gemerkt. Stefan heeft voor de buurt een jeu de boules-competitie georganiseerd. En voor de kinderen was er bingo en zo’n clown die ballonnen vouwt”, vertelt een buurvrouw desgevraagd.

Voor Jos zit er niks anders op dan zijn excuses aanbieden aan zijn buren: “Ik had ze gewaarschuwd voor Project X-achtige taferelen, dan valt het toch wat tegen. Ik kan niet anders concluderen dan dat ik gefaald heb in de opvoeding.”

 
Deel dit artikel: