29 ℃

Oud-kleuterjuf van Thierry Baudet heel trots: “Thierry-tje is niets veranderd”

Oud-kleuterjuf van Thierry Baudet heel trots: “Thierry-tje is niets veranderd”
Foto: Ttatty / Halfpoint / Shutterstock.com

Ze is inmiddels op leeftijd, maar de politiek volgt ze nog altijd met grote belangstelling. De oud-kleuterjuf van Thierry Baudet is heel trots op haar voormalige pupil. Volgens de juf is Thierry in al die tientallen jaren helemaal niets veranderd.

Oud-kleuterjuf Thilly van Borgen-Hegemgouwen (81) kijkt met trots naar de politieke carrière van haar voormalige kleutertje. Van Borgen-Hegemgouwen vindt het vooral bewonderenswaardig dat Thierry Baudet het kleutertje in zichzelf nog steeds de vrije teugel geeft: “Thierry was als kleuter al behoorlijk infantiel. Het leek wel een peuter. Mooi om te zien dat hij zichzelf in al die jaren niet heeft verloochend.”

Thilly van Borgen-Hegemgouwen ziet ook dat Baudet qua persoonlijkheid niet veel is veranderd: “Thierry-tje wil heel graag gezien en gewaardeerd worden. Hij vindt het heerlijk om geliefd te zijn door de grote groep. Maar zelfs in de kleuterklas vond iedereen hem al een rare snuiter. In zijn bruine lederhosen en zijn strak gekamde zijscheiding zag hij er toen ook erg mal uit. Maar toch heb ik nog steeds een zwak voor dit kinderachtige mannetje met zijn schattige christuscomplex.”

 
Deel dit artikel: