14 ℃
Goedmakertje:

Organisatie Songfestival verraste Joost Klein met prachtig plekje in de zaal

Organisatie Songfestival verraste Joost Klein met prachtig plekje in de zaal
Foto: YT CC / https://www.youtube.com/watch?v=mpMMEDHnwSI

MALMö - Tot ieders verrassing zat Joost Klein tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in de zaal te kijken naar zijn muzikale collega’s. Duidelijk genietend van het spektakel zong hij luidkeels mee met alle kandidaten.

De organisatie van het Eurovisie Songfestival had een mooie verrassing voor Joost Klein. Ondanks zijn diskwalificatie mocht hij het muziekspektakel gratis bijwonen in de zaal. In zijn onmiskenbare blauwe pak zat hij op rij 84 te genieten van al het moois dat hem werd voorgeschoteld.

Tijdens het liedje van de Israëlische zangeres Eden Golan gooide Joost zelfs de Friese vlag over zijn hoofd en ging helemaal op in het spektakel van zijn voormalige medekandidate. Dat Joost Klein de finale gratis mocht bijwonen, is volgens hem typerend voor de ontspannen sfeer bij het festival.

"Ik heb een geweldige avond gehad."
Joost Klein

“Ondanks het feit dat ik ben gediskwalificeerd, nam de organisatie toch de moeite om mij een fantastisch plekje in de zaal te geven”, aldus de dankbare ex-kandidaat. “Met mijn verrekijker kon ik zelfs zien of een deelnemer een broek of een rok droeg. Nee echt, ik heb een geweldige avond gehad. Sterker nog, ik ben al helemaal over mijn diskwalificatie heen.”

 
Deel dit artikel: