22 ℃

Oranjefans woedend op Marco Schuitmaker: “Oranjebewaarder bestaat helemaal niet!”

Oranjefans woedend op Marco Schuitmaker: “Oranjebewaarder bestaat helemaal niet!”
Foto: YT CC

PEIZE - Wekenlang verkondigde volkszanger Marco Schuitmaker dat hij zeker weet dat er een Oranjebewaarder bestaat, maar na de EK-uitschakeling van het Nederlands Elftal geloven de Oranjefans hier helemaal niets meer van. Zij zijn woedend op Marco Schuitmaker en beweren dat hij het Nederlandse volk op schandalige wijze heeft voorgelogen.

“Welke Oranjebewaarder laat ons nou verliezen van Engeland?”, vraagt Oranjefan Vincent (32) zich af. “Ik ben echt kwaad op die Schuitmaker. Hoe haalt hij het in zijn hoofd om ons zo’n lange tijd wijs te maken dat er zoiets bestaat als een Oranjebewaarder die op ons let? Hij heeft ons er allemaal ingetuind terwijl hij zelf veel geld verdiende aan zijn valse retoriek.”

De boosheid van het Nederlandse volk richt zich ook op Jumbo, omdat deze supermarkt het nodig vond om bijna twee maanden lang op dagelijkse basis een platform te geven aan de leugens van Schuitmaker.

“Ik ga nooit meer boodschappen doen bij de Jumbo”, zegt Oranjefan Anita (52). “Ik krijg spontaan koude rillingen als ik me bedenk dat Jumbo gewoon bereid was om een reclamespot te maken met deze valse profeet. Nu gaat het nog om een voetbalwedstrijd, maar wat als Schuitmaker straks ook Oranjebewaarders gaat beloven bij de Olympische Spelen, of in de oorlog tegen de Russen?”

 
Deel dit artikel: