13 ℃

Optreden André Hazes viel tegen: “Met zo weinig mensen hoor je pas wat voor kutmuziek hij eigenlijk maakt”

Foto: YT CC

André Hazes jr mocht zondag optreden voor 1300 fans in de Ziggo Dome. En hoewel iedereen zich enorm op het event had verheugd, viel het voor de meeste bezoekers toch erg tegen.

Fans van André Hazes verheugden zich al weken op het optreden van hun idool in de Ziggo Dome. Maar de voorpret bleek mooier dan het evenement zelf. De media die massaal klaar stonden om de bezoekers na het optreden te interviewen zagen voornamelijk sippe gezichten. Twee vriendinnen die al ver voor het einde van het concert naar buiten liepen, hielden het kort: “Wat een ongelofelijke bagger! Niet te geloven dat we dit met alcohol en een volle zaal wel ooit gepruimd hebben.”

Een vrouw van middelbare leeftijd die niet veel later naar buiten kwam was zelfs in tranen: “De muziek van Dreetje Hazes was vóór de coronacrisis alles voor mij. Ik leefde van optreden naar optreden. Samen met vriendinnen lalde ik alle teksten mee. Voor mij was het de Mozart van de lichte muziek. Maar nu we in alle rust naar zijn muziek konden luisteren, zijn de schellen me van de ogen gevallen. Het is niet meer dan schijtmuziek met kromme zinnen en goedkope rijmelarij. Doe me dan maar die lockdown.”

 
Deel dit artikel: