18 ℃

Opmerkelijk veel klachten over verwarde mensen bij kapsalons

Foto: Andreonegin / Shutterstock.com / YT CC

Woensdag kwamen bij verschillende instanties veel klachten binnen over mensen die zich vreemd gedroegen in kapsalons. Waar deze plotselinge stijging van indringers bij kappers vandaan komt is nog onduidelijk.

Hoewel de instanties nog in het in duister tasten over deze plotselinge toename, zijn er wel duidelijk overeenkomsten te vinden in de klachten. Zo werden de termen als ‘misplaatste lolbroekerij’, ‘clownesk voorkomen’ en ‘kinderachtige verontwaardiging’ vaak gebruikt in de beschrijving van de verwarde indringers.

Maarten van de Ven (30) uit Den Bosch was een van de mensen die werden geconfronteerd met een verwarde indringer tijdens zijn bezoek aan een kapper: “Ik zag een nieuwe kapsalon waar vroeger een theater was en dacht: laat ik een nieuwe ondernemer eens ondersteunen. Ik zat nog maar net in mijn stoel toen plotseling een soort tuinkabouter de zaak in kwam waggelen en allemaal stomme mopjes over Rutte begon te vertellen. Het was een behoorlijk dreigende situatie, vooral ook omdat de verwarde man duidelijk niets met de kapsalon te maken had. De klanten die zaten te wachten vonden hem wel grappig, geloof ik.”

 
Deel dit artikel: