19 ℃

Opleiding tot sekteleider biedt perspectief

Foto: Creatista / Skeronov / Shutterstock.com

Hebt u altijd al graag een boodschap willen uitdragen maar mist u een groep bewonderaars die aan uw lippen hangt? Dan is de nieuwe opleiding tot sekteleider misschien iets voor u. Een vooropleiding is niet nodig. Om toegelaten te worden hoeft u alleen maar duidelijk te maken hoe bijzonder u bent en hoezeer u gelooft in uw eigen missie.

Cursusleider Stephan Geuzewaard vertelt hoe deze opleiding eruit ziet: “Sekteleider word je natuurlijk niet zo maar. Je kunt het amateuristisch aanpakken zoals die kerel in Ruinerwold die alleen zijn eigen gezin indoctrineert. Maar een echte sekteleider weet het ook voor elkaar te krijgen dat mensen buiten zijn familie hem blindelings volgen. Onze docenten hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan als sekteleider. Zij kunnen je haarfijn uitleggen hoe je toekomstige volgelingen zo ver krijgt, dat ze hun familie en werk in de steek laten en precies gaan doen wat jij zegt.”

Ge├»nteresseerd? Meld je dan aan bij instituut Terra Religiosa in Meppel voor de tweejarige schriftelijke cursus ‘Succesvol Sekteleider’.

 
Deel dit artikel: