23 ℃

Op deze stoep besloot Angelina Jolie te gaan scheiden

Het sprookjeshuwelijk van Angelina Jolie en Brad Pitt is voorbij. De actrice heeft maandag de scheiding aangevraagd. Volgens ingewijden was Angelina niet blij met de manier waarop Brad met de kinderen omging. De beslissing om te gaan scheiden nam Angelina in Los Angeles. Op de stoep van Elevado Avenue, in de sjieke wijk Beverly Hills, belde ze haar advocaat.

stoep-californie-amerika-trottoir-straatElevado Avenue is tamelijk onopvallende straat in het overwegend rijke Beverly Hills. De stoep is gemaakt van grote betonplaten. Aan de rand stand grote bloembakken. Buurtbewoners zijn stomverbaasd dat Angelina Jolie juist dáár de scheiding in gang zette.

Op de stoep staat een groepje mensen te praten. Er hangt een verslagen sfeer. “Dit is een rustige wijk. Ik woon hier al vijfentwintig jaar en er gebeurt hier nooit iets. En nu dit. De hele buurt is er kapot van”, zegt de 54-jarige Monica Stadlers.

Een andere buurtbewoonster staart stilletjes naar het trottoir. “Hier gebeurde het dus”, fluistert ze, terwijl ze naar de stoep wijst. “We zijn er allemaal kapot van. Angelina en Brad kwamen hier bijna nooit. Het is moeilijk te bevatten dat ze juist hier besloot te gaan scheiden. Er zijn wel zes kinderen bij betrokken.”

Josh Wavers (35) runt een klein kledingwinkeltje in de straat. Ondanks het drama gaat zijn winkel vandaag gewoon open. “Je moet toch door, hoe moeilijk dat ook is”, zegt hij.

 
Deel dit artikel: