21 ℃

Ook verborgen camera’s gevonden op strand

Niet alleen in sauna’s en kleedruimtes, maar ook op het strand zijn vrouwen en meisjes stiekem gefilmd. Op diverse stranden zijn webcams gevonden, waarmee vrouwen in badkleding in beeld werden gebracht. Sommige camera’s zijn zelfs nog steeds online.

Onlangs werden verborgen camera’s aangetroffen in de kleedruimte van een sauna in Nederasselt. Verschillende saunabezoekers, waaronder de Oranje handbalvrouwen, werden bloot op het internet gezet. Maar het schandaal blijkt nog groter. Ook op diverse Nederlandse stranden worden vrouwen stiekem in badkleding gefilmd.

Yvette S. bezocht afgelopen zomer het strand van Scheveningen. Onlangs ontdekte ze dat beelden van haar op internet stonden. “Ik liep daar in een heel kleine bikini. Nu weet ik dat de hele wereld heeft kunnen meekijken. Ja, daar ben ik wel van geschrokken. Je weet nooit wat die perverse smeerlappen met de beelden gaan doen”, aldus de 24-jarige blondine.

Enkele “beachcams”, zoals de camera’s op de duistere websites worden genoemd, zijn nog steeds online. Ook beelden van de verborgen camera in Scheveningen zijn nog steeds te bekijken.

 
Deel dit artikel: