17 ℃

Ook mevrouw Theunisse is te vinden op Tinder

Steeds meer ouderen zijn actief op Tinder. Ook mevrouw Theunisse uit Raalte is te vinden via de populaire datingapp. Komend weekend heeft ze haar tiende date.

ook-mevrouw-Theunisse-te-vinden-op-Tinder“Na het overlijden van mijn man stond mijn liefdesleven lang op een laag pitje. Door mijn versleten knieën kom ik niet meer zo vaak het huis uit. Dan is het niet makkelijk om leuke mannen te ontmoeten”, zegt de 78-jarige Overijsselse. “Mijn dochter heeft me daarom aangemeld op Tinder.”

Uit cijfers blijkt dat het aantal senioren op Tinder in de afgelopen maanden is verdubbeld. Over gebrek aan belangstelling van mannen heeft mevrouw Theunisse dan ook niet te klagen. “Maar de meeste vind ik te oud hoor”, lacht ze. “Vorige week werd ik nog naar rechts geswiped door een man van 79. Ja hallo, wat moet ik nou met zo’n ouwe bok?”

Komende zaterdag heeft mevrouw Theunisse een date met een jongeman uit Kampen. “Eerst gezellig wat drinken, kijken of het klikt, daarna zien we wel wat er van komt. Mijn dochter zorgt voor de hond, dus ik kan bij hem blijven slapen.”

Mevrouw Theunisse hoopt dat ze nog meer leuke mannen ontmoet via Tinder. “Op dit moment ben ik niet op zoek naar een vaste relatie, maar ik ben altijd in voor een leuke date en misschien wel meer. Mijn gebruikersnaam is Sllletjuh38.”

 
Deel dit artikel: