Ook garagebedrijven bereid om Trump af te zetten

De voorgenomen afzettingsprocedure tegen de Amerikaanse president Trump krijgt steun uit onverwachte hoek. Niet alleen het Huis van Afgevaardigden onderzoekt de mogelijkheid om Trump af te zetten, ook garagebedrijven zijn bereid om de president af te zetten.

Foto: Evan El-Amin / Shutterstock.com

Nancy Pelosi, de voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, kondigde aan een afzettingsprocedure tegen Donald Trump te zullen onderzoeken. De aanleiding is een telefoongesprek tussen Trump en de president van Oekraïne, waarin Trump zijn macht als president zou hebben misbruikt.

Ook garagebedrijven hebben zich bereid getoond de Amerikaanse president af te zetten. “Wij zijn nooit te beroerd om een afzettingsprocedure te starten tegen wie dan ook”, laat woordvoerder Eric van Liersum namens de garagebedrijven weten. “We kunnen bijvoorbeeld zeggen dat de katalysator moet worden vervangen, terwijl er eigenlijk niets mis mee is. Of we vragen schofterig veel geld voor het vervangen van een oliefilter. Wat ons betreft kan Trump worden afgezet bij de eerstvolgende apk-controle.”

 
Deel dit artikel: