23 ℃

Onthullend: Bill Gates blijkt achter wereldwijde corporatie te zitten

Foto: Frederic Legrand / COMEO / Shutterstock.com

Meerdere onderzoekers hebben naar eigen zeggen aantoonbaar bewijs dat Bill Gates, die door hen wordt gezien als het meesterbrein achter de coronacrisis, ook een hoge positie heeft bekleed in een van ’s werelds grootste techbedrijven.

Gates is al langer omstreden, omdat hij pogingen zou hebben ondernomen om vaccins wereldwijd te verspreiden en zo een nieuwe wereldorde te bewerkstelligen. Gates lijkt er een dubbele agenda op na te houden, zo menen de onderzoekers.

De onderzoekers hebben diverse beelden en documenten in bezit gekregen waaruit zou blijken dat Gates de topman was van een groot technologiebedrijf. In de beelden, die soms teruggaan naar 1995, presenteert Gates bijvoorbeeld software waarmee met een muis en toetsenbord een computer bediend kan worden. De onderzoekers hebben hierop duizenden computers wereldwijd geanalyseerd en kunnen naar eigen zeggen aantonen dat deze zogenaamde ‘Windows’-software momenteel op 88% van alle computers wereldwijd aanwezig is. Gates heeft nog niet op de aantijgingen gereageerd.

 
Deel dit artikel: