18 ℃

Onderzoekende Enschedeërs nog steeds boos: “Hillary Clinton zit 100% zeker in de kelder van dit ziekenhuis”

Foto: Fotik1989 / Shutterstock.com / YT CC

De kritische Enschedeërs die zondag een ziekenhuis in Enschede bestormden vinden dat ze ten onrechte worden neergezet als relschoppers. Volgens hen zit de internationale bloeddrinkende elite in de kelder van het ziekenhuis.

Erwin Madser behoorde tot de groep onderzoekende burgers die het Medisch Spectrum Twente zondagavond bekogelde met straatstenen. Hij wil graag zijn verhaal kwijt: “Het is ongelofelijk hoe Enschede het middelpunt is geworden van de duivelse, mondiale elite. In de kelder zitten Hillary Clinton, Soros en Bill Gates het bloed te drinken van oergezonde, Twentse kinderen. En de Nederlandse regering laat dat allemaal maar toe!”

De vraag is natuurlijk hoe hij aan deze informatie komt. “Je moet wel blind zijn om het niet te zien”, zegt Erwin. “Het begint al met de naam. Je noemt een ziekenhuis toch geen Medisch Spectrum als je daadwerkelijk de bedoeling hebt gewone burgers te helpen? Bovendien staat dit Spectrum aan het Koningsplein 1. Dat is natuurlijk hét adres waar de elite zich thuisvoelt. En verder staat het op Facebook, Twitter en Telegram. Dus feiten te over.”

 
Deel dit artikel: