19 ℃

Onderzoek toont aan: Mannen zijn ordinair

Niet de vrouwen, maar de mannen zijn ordinair. Dat beweert de 25-jarige relatiedeskundige Destiny Sanders. Ze probeerde ruim 600 one-night-stands om dat te bewijzen.

“Ik heb anderhalf jaar onderzoek gedaan naar de bereidheid van mannen om met mij het bed te delen”, legt Sanders uit. “In die tijd heb ik ruim 624 mannen onderzocht. Slechts 302 mannen weigerden. Daarmee is bewezen dat niet vrouwen, maar juist de mannen een bedenkelijk zedelijk moraal hebben.”

Tijdens haar experiment kleedde Sanders zich als een ordinaire lichtekooi en begaf zich in het Amsterdamse uitgaansleven. “Meestal lukte het om een man te verleiden door als een loopse hond tegen zijn been op te rijden. Maar sommige mannen moest ik wekenlang smeken. Uiteindelijk ging 52% van de mannen overstag. Dat mag je gerust schokkend noemen.”

Sanders hoopt hiermee de reputatie van vrouwen te zuiveren. “Vriendinnen van mij deden hetzelfde experiment. Sommige vrouwen experimenteerden zelfs met meer dan duizend mannen. De conclusie is eenduidend: Een meerderheid van de mannen ging op onze obscene verzoeken in. Hiermee is ontegenzeggelijk aangetoond dat mannen ordinaire wezens zijn.”

 
Deel dit artikel: