Onderwereld geeft afgesneden paardenhoofd cadeau aan lijsttrekker met corona

Foto: Eugene Partyzan / Alexskopje / Shutterstock.com

De onderwereld heeft zich vandaag van haar beste kans laten zien. Een bekende lijsttrekker die besmet is met het coronavirus heeft een heerlijk vers paardenhoofd cadeau gekregen. Volgens een woordvoerder van de onderwereld was deze gift een ‘gebaar van goede wil’.

De lijsttrekker, die graag anoniem wil blijven, werd gisteren opgezocht door enkele uit de kluiten gewassen mannen die hem een afgesneden paardenhoofd cadeau gaven als hart onder de riem. De lijsttrekker lachte schaapachtig en bedankte de mannen uitbundig voor zoveel meelevendheid. Maar een dag later zegt hij toch bedenkingen te hebben bij dit huisbezoek: “Hoe aardig dit gebaar ook bedoeld is, toch bekroop me enig ongemak.”

De onderwereld begrijpt niets van deze reactie. Woordvoerder Arie de Lijer zegt verbaasd te zijn: “Gisteren was het lijsttrekkertje nog poeslief tegen ons. Hij lachte hard om al onze grappen en vertelde dat hij van het hoofd een heerlijk soepje zou trekken. En nu is meneertje plots geïntimideerd. Dat laat nog maar eens zien hoe onbetrouwbaar politici zijn.”

 
Deel dit artikel: