18 ℃

Onbekende Nederlanders maken coronalied om BN’ers een hart onder de riem te steken

Foto: Shutterstock.com / DirkAnnemans

Een groep van 100 loodgieters, bakkers en andere Onbekende Nederlanders heeft een coronalied opgenomen om Bekende Nederlanders in deze moeilijke tijden te steunen.

Maandagavond werd het coronalied ‘Zon’ uitgebracht, een samenwerking van meer dan 100 Bekende Nederlanders. Het lied werd door Onbekende Nederlanders met gemengde gevoelens ontvangen en krijgt veel kritiek op social media. Daarom heeft een groep Onbekende Nederlanders nu ook een coronalied opgenomen, bedoeld om de BN’ers een hart onder de riem te steken.

Voor initiatiefnemer Jan de Vries was het niet meer logisch om in actie te komen. “Als je naar de videoclip van ‘Zon’ kijkt, zie je vooral BN’ers die erg worstelen met een gebrek aan aandacht nu corona het nieuws en de talkshows domineert. BN’ers worden dus dubbel zo hard geraakt door deze crisis; in hun portemonnee en in hun ego. Vandaar dus mijn initiatief.”

Jan is geraakt door het grote aantal Onbekende Nederlanders dat belangeloos heeft meegewerkt om BN’ers juist nu onder de aandacht te brengen.

Het lied genaamd ‘1500 BN’ers’ zal morgen om 20:00 uur tegelijk tegelijk te horen zijn op tweehonderd onbekende radiostations, waaronder Radio IJsbeer en 3FM.

 
Deel dit artikel: