23 ℃

RESPECT: Onbekende man komt woning binnen en neemt spullen mee

Diep respect voor de onbekende man die afgelopen nacht via het raam de woning van Gerrit en Johanna Hansen is binnengekomen en wat spullen heeft meegenomen. Het echtpaar zou graag met de man in contact komen.

Foto: Andrey Popov / Shutterstock.com

“Ik werd ’s ochtends wakker en zag dat een deel van onze spullen weg was”, begint Gerrit. “Ik heb gelijk de camerabeelden bekeken en zag dat iemand ’s nacht in ons huis was geweest en onze spullen had meegenomen. Toevallig hadden mijn vrouw en ik het er de avond ervoor nog over om ons huis opnieuw in te richten en onze huidige spullen via de weggeefhoek op Facebook aan mensen te geven die het niet zo breed hebben. Ik weet niet hoe die man het wist, maar hij had ook gewoon een afspraak met ons kunnen maken om de spullen op te halen. Misschien was hij te verlegen of zo”, aldus de 47-jarige bankdirecteur.

“Wij willen graag met deze meneer in contact komen. Hij hoeft zich niet te schamen dat hij het niet breed heeft. Misschien kunnen wij hem helpen. Hij mag gerust een paar keer per week met ons een hapje mee-eten. En dan blijven hangen om een gezellig avondje te drinken. Dat vinden we allemaal niet erg. Als wij wat voor deze meneer kunnen doen, dan doen we dat graag.”

“We vinden het fijn dat hij aan onze nachtrust heeft gedacht”, vult de 21-jarige blonde echtgenote nog aan. “Hij sloop héél stilletjes door onze woning. Hij wilde ons natuurlijk niet wakker maken. Lief hè? Waar vind je nog zulke mensen.”

 
Deel dit artikel: