29 ℃

Onbegrip bij Meppelse Boys dat sterspeler Kai de Winter (19) voor grote geld van Saoedi-Arabië kiest

Onbegrip bij Meppelse Boys dat sterspeler Kai de Winter (19) voor grote geld van Saoedi-Arabië kiest
Foto: Alexander Raths / VH-studio / Shutterstock.com

Bij voetbalvereniging Meppelse Boys is men absoluut ‘not amused’ over de beslissing van sterspeler Kai de Winter om naar Saoedi-Arabië te verkassen. Volgens de vereniging hadden ze een heel mooi contract klaarliggen voor 19-jarige linksbuiten.

Het eerste elftal van Meppelse Boys heeft een droomjaar achter de rug. Na slechts twee verlieswedstrijden en drie gelijkspelen is de trots van Meppel gepromoveerd naar de Derde Klasse. Een hoogtepunt in de geschiedenis van de club. Toch zit er een inktzwarte randje aan dit mooie nieuws. Sterspeler Kai de Winter gaat zijn topseizoen verzilveren met een miljoenencontract in Saoedie-Arabië.

Voorzitter Kees Vaan van de Meppelse Boys zegt teleurgesteld te zijn dat hun dragende speler voor het grote geld kiest: “Kai is een topgozer, maar helaas is hij gezwicht voor het grote geld. We hebben er echt alles aan gedaan om hem te houden. Hij kon elke wedstrijd drie consumptiebonnen krijgen en we wilden zelfs de helft van zijn tenue vergoeden, maar ondanks deze ruimhartige geste heeft hij toch gekozen voor Al Haldil. Blijkbaar is clubliefde iets uit het verleden.”

 
Deel dit artikel: