12 ℃

Omtzigt dankbaar: “Heel fijn dat CDA een psychopaat en teringhond toch een kans geeft”

Foto: YT CC

Pieter Omtzigt heeft in een emotionele memo het CDA bedankt voor het vertrouwen. Volgens hem zijn er maar weinig partijen waar een teringhond een kans zou hebben gekregen.

Een geheime memo van CDA-prominent Pieter Omtzigt is gelekt naar de media. In deze emotionele memo is te lezen dat Omtzigt zijn partij dankbaar is voor de kansen die hij heeft gekregen, terwijl partijgenoten hem wel degelijk een teringhond vinden.

Omtzigt prijst niet alleen de liefde binnen zijn partij. Hij vindt het ook heerlijk dat er binnen het CDA open en eerlijk wordt gecommuniceerd. Volgens hem is het ongekend dat er in de politiek zo de waarheid tegen elkaar wordt gezegd: “Het geeft me een veilig gevoel dat ik precies weet hoe men over mij denkt. Ik moet er niet aan denken dat ik niet zou weten dat men mij een ‘psychopaat, zieke man, teringhond, eikel, gestoord en labiel’ vindt. Dat zou de sfeer binnen de partij natuurlijk niet te goede komen. Nee, ik kan met het hand op mijn hart zeggen dat het CDA een warme partij is waar eerlijkheid nog in bloed wordt geschreven.”

 
Deel dit artikel: