19 ℃

Omtzigt blokkeert grot Jezus: “Eerst antwoorden over doofpotaffaires in diverse kerken”

Foto: Lindasj22 / Ebtikar / Shutterstock.com / YT CC

Jezus van Nazareth heeft zijn grot in Jeruzalem nog niet kunnen verlaten. Parlementariër Pieter Omtzigt eist eerst meer openheid van zaken van Jezus voordat hij Hem laat opstijgen naar de hemel.

Terwijl honderden miljoenen gelovigen over de hele wereld zich opmaken voor de wederopstanding van de Heiland is het maar helemaal de vraag of Hij überhaupt zijn grot kan verlaten. Pieter Omtzigt blokkeert de uitgang van de grot en weigert te vertrekken voordat Christus antwoord heeft gegeven op enkele prangende vragen omtrent doofpotaffaires bij verschillende kerken.

Pieter Omtzigt, beter bekend als de pitbull uit Twente, laat in een exclusief interview met CNN weten dat hij het helemaal gehad heeft met de macht die Jezus naar Zich toetrekt: “Als Tweede Kamerlid eis ik opheldering over de doofpotaffaires waar alle kerken zich schuldig aan maken. Ik wil dat Jezus zich uitspreekt over macht en tegenmacht binnen christelijke organisaties. Zolang Hij weigert om verantwoordelijkheid te nemen voor alles dat onder Zijn leiding gebeurt, kan Hij lekker in zijn grot wegkwijnen. En als Hij denkt dat het zover niet zal komen, raad ik Hem aan om eens een telefoontje te plegen met Mark Rutte.”

 
Deel dit artikel: