12 ℃

Noord-Korea wil Talpa helpen met creëren veilige werkomgeving

Foto: John Smith Williams / Shutterstock.com

John de Mol krijgt hulp uit onverwachte hoek. De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft zijn hulp aangeboden bij het creëren van een veilige werksfeer bij De Mol’s bedrijf Talpa.

Niet alleen Talpa, maar ook John de Mol zelf liggen hevig onder vuur na onthullingen over misstanden rond het programma The Voice. Kandidaten zouden met hun ervaringen niet durven aankloppen bij de directie van Talpa. Op de werkvloer zou sprake zijn van een onveilige sfeer. Het nieuws heeft inmiddels ook het buitenland bereikt en Noord-Korea is bereid om het bedrijf van John de Mol eens goed door te lichten.

“Het spijt me dit te moeten zeggen, maar De Mol is slapper dan ik dacht”, aldus Kim Jong-un, die bekendstaat als een krachtig leidinggevende. “In elke hiërarchie is het belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op staan. Medewerkers met een lagere rang dan jij moeten precies weten wat wel en niet mag. En als er dan toch iemand uit de pas loopt, moet hij direct en hard worden gestraft. Zo creëer je een omgeving waarin iedereen zich prettig voelt.”

 
Deel dit artikel: