13 ℃

Nog steeds geen enkele klacht tegen Heel Holland Bakt

Foto: Guillebook / Shutterstock.com

Ondanks alle drek die boven water komt rond The Voice of Holland blijkt dat talentenjachten die op televisie worden uitgezonden ook een andere kant kennen. Deelneemsters van Heel Holland Bakt zijn nog steeds lyrisch over het programma.

Vandaag werden verschillende oud-deelneemsters van de talentenshow Heel Holland Bakt gevraagd naar hun ervaringen achter de schermen bij het programma waar op het scherpst van de snede wordt gestreden om het patisserische talent van het jaar. De deelneemsters zwijmelen nog steeds als ze spreken over Robèrt van Beckhoven, de Beethoven onder de worstenbroodbakkers.

“Robèrt is gewoon onze eigen Brabantse George Clooney”, zeggen drie oud-deelneemsters die liever anoniem willen blijven. “Nooit hebben we iemand ontmoet die meer voorkomend is dan onze Robèrt. Nooit gebeurde er iets onoorbaars. Hij had alleen oog voor lobbige slagroom en romige soesjes. Een beschuitje eten met deze Don Juan zat er helaas absoluut niet in. We mochten al blij zijn met een aanmoedigend knipoogje nadat we een foutloze Schwarzwalder Kirsch hadden gebakken.”

 
Deel dit artikel: