Terreurdeskundige:

“Nog geen signalen dat boeren beschikken over nucleaire wapens”

“Nog geen signalen dat boeren beschikken over nucleaire wapens”
Foto: MyStockVideo / Shutterstock.com

Boze boeren in ons land lijken momenteel nog niet te kunnen beschikken over tactische kernwapens om hun protest tegen de stikstofplannen kracht bij te zetten. Dat blijkt uit een studie van terreurdeskundige Fred Wolsmacher.

De acties van boze boeren worden steeds harder. Woensdagochtend werd op meerdere locaties asbest op de snelweg gedumpt. “Het is zeker waar dat je met asbest longkanker kunt veroorzaken bij iedereen die toevallig in de buurt is. Maar het kan jaren duren voordat iemand aan asbestkanker overlijdt. Blijkbaar kiezen de boeren voor een langzame, pijnlijke dood voor hun slachtoffers. Dat is een opvallende strategie”, aldus Wolsmacher.

Volgens de deskundige is het een kwestie van tijd voordat boeren een kernwapen in handen krijgen: “De vraag is dan of het blijft bij dreigementen, of dat boeren het kernwapen daadwerkelijk gaan gebruiken. Nu blijft het beperkt tot een beetje rommelen met hooibalen en zwaar kankerverwekkend materiaal bij onschuldige omstanders, maar mochten de boeren voor het nucleaire pad kiezen, dan bestaat het risico dat ze wat van hun sympathie verliezen. Een nucleaire aanval wordt door veel mensen toch minder gewaardeerd dan een publieksvriendelijke aanval met kankerverwekkende asbest.”

 
Deel dit artikel: