21 ℃

Nóg een onthulling: Nikkie’s achternaam blijkt niet ‘Tutorials’

Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Opnieuw een opmerkelijk nieuws over Nikkie Tutorials. Deze week onthulde de 25-jarige YouTube-ster dat ze transgender is. Maar dat blijkt niet het enige geheim dat Nikkie jarenlang met zich meedroeg.

Nikkie Tutorials kwam deze week met haar coming-out. “Ik was geboren in het verkeerde lichaam, wat betekent dat ik transgender ben”, aldus de moedige vlogster in een video op YouTube. Haar openhartige bekentenis zorgde voor talloze steunbetuigingen.

Nu blijkt dat Nikkie Tutorials nog een ander geheim heeft. Haar achternaam is niet ‘Tutorials’. Showbizzverslaggever Diana Kommers ontdekte dat Nikkie al tien jaar naar buiten treedt met een verzonnen achternaam. Nikkie Tutorials heet in werkelijkheid Nikkie de Jager.

Haar fans reageren geschokt op het nieuws. “Nikkie Tutorials heet niet Nikkie Tutorials? Naar wie heb ik al die tijd zitten kijken dan?”, vraagt een verbaasde fan zich af.

Een andere trouwe kijker heeft begrip voor Nikkie’s geheimzinnigheid: “Eigenlijk vermoedde ik al dat er ‘iets’ was met haar achternaam. Maar als je in werkelijkheid De Jager heet, snap ik dat je daar niet zo makkelijk voor uitkomt. Ik vind dat Nikkie zelf haar achternaam moet onthullen, maar alleen als zij eraan toe is.”

 
Deel dit artikel: