Nieuwe shirtsponsor pakt stadion Feyenoord aan

En zo moet het er ongeveer uit gaan zien. De nieuwe shirtsponsor van voetbalclub Feyenoord heeft grote plannen voor De Kuip. Na een flinke verbouwing beschikt het stadion straks over een tropische tuin, een zwembad en een glijbaan.

Foto: Gan Chaonan / DK Arts / Shutterstock.com / Wiki Commons CC / Nieuwspaal

Droomparken is de nieuwe hoofdsponsor van de Rotterdamse club. Het bedrijf tekende een contract voor twee seizoenen. “We zijn trots dat we onze naam voor twee jaar aan de Rotterdamse club mogen verbinden”, laat een woordvoerder van Feyenoord weten. “Maar alleen onze naam op een shirtje is niet voldoende. Ook het stadion moet passen bij ons bedrijf. De sponsordeal maakt deel uit van een totaal marketingplan, waarvan De Kuip een belangrijk onderdeel is.”

Volgens Droomparken wordt het Feyenoord-stadion omgebouwd tot een heus paradijs. “U moet daarbij denken aan palmbomen, cocktailbars en een speeltuin voor de kinderen. De skyboxen worden omgebouwd tot cottages”, aldus de woordvoerder. “En hooligans kunnen na de wedstrijd via de hoogste glijbaan van Europa het veld op glijden.”

 
Deel dit artikel: