17 ℃

Nieuwe jaar dramatisch begonnen voor Lisanne (28)

Het nieuwe jaar is amper een paar dagen oud, maar voor de 28-jarige Lisanne Neyboer is 2017 al één grote teleurstelling. Ze probeert positief te blijven, maar na alles wat er al is gebeurd valt dat niet mee.

Lisanne-ging-door-een-hel

Foto: iStockPhoto – Getty Images

Lisanne begon opgewekt aan het nieuwe jaar. “Ik wilde een streep zetten onder de narigheid. Een nieuwe start maken. Ik had een hele planning gemaakt en zelfs al een vakantie geboekt”, vertelt ze aangeslagen.

Maar opnieuw sloeg het noodlot toe. “Niemand hield het voor mogelijk. Ik ook niet, eerlijk gezegd. Ik wist natuurlijk kan het kán gebeuren, maar ik had er niet op gerekend dat het uitgerekend mij zou overkomen.”

Lisanne veegt de tranen van haar gezicht en denkt terug aan de eerste uren van het nieuwe jaar. “Ik heb gehuild… heel veel gehuild. Op den duur kwamen er zelfs geen tranen meer. Ik was leeggehuild. ‘Waarom ik?’ vroeg ik me steeds af. Het antwoord kreeg ik niet.”

Hoe nu verder? Lisanne haalt haar schouders op. “Ik weet het niet”, fluistert ze. “Ik probeer te blijven vechten, maar ik heb de energie niet meer. Hopelijk wordt 2018 een beter jaar.”

 
Deel dit artikel: