17 ℃

Nieuwe flitsbezorger levert bestelling af in de supermarkt

Nieuwe flitsbezorger levert bestelling af in de supermarkt
Foto: Mozco Mateusz Szymanski / Dualororua / Shutterstock.com

Het is voor veel Nederlanders een herkenbare situatie. Je hebt iets besteld bij de flitsbezorger, maar net op het moment dat je bestelling wordt geleverd zit je op de wc of in bad. Daardoor mis je je bestelling. De Amsterdamse startup Bearz wil daar wat aan doen. 

In tegenstelling tot flitsbezorgers als Gorillas en Flink levert Bearz de flitsbestelling niet thuis af, maar in een supermarkt in de buurt. “Je kunt je bestelling dan ophalen in de supermarkt, wanneer het jou uitkomt. We merken dat heel veel consumenten dat prettig vinden”, zegt initiatiefnemer Daan Ikkeben.

Een proef met het nieuwe concept was succesvol, zegt Ikkeben: “Via onze app bestelt een klant bijvoorbeeld een bloemkool, of een zak chips. Die halen wij dan razendsnel uit ons magazijn en leggen hem klaar in de dichtstbijzijnde supermarkt, waar de klant hem zelf kan ophalen op het gewenste tijdstip. Zo hoef je nooit meer een flitsbezorging te missen. Natuurlijk betaal je voor deze service wel wat extra, maar dat hebben klanten er graag voor over.”

 
Deel dit artikel: