21 ℃

Nieuwe afleveringen van Het Testbeeld bij Netflix

Het Testbeeld komt terug op tv. Vanaf volgende maand zijn drie nieuwe seizoenen van de populaire televisieserie te zien bij Netflix.

testbeeld-televisie-tv

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Ana BGD – Nieuwspaal

Tot en met de jaren ’90 werd Het Testbeeld dagelijks uitgezonden. Destijds was het één van de meest kleurrijke programma’s van de Nederlandse televisie. Netflix noemt het daarom niet meer dan logisch dat de serie een vervolg krijgt.

De programmaformule van Het Testbeeld blijft grotendeels ongewijzigd. Wel wordt de serie een beetje aangepast aan de huidige tijd. Zo is Het Testbeeld bij Netflix te zien in breedbeeld.

Vroeger werd het programma vaak uitgezonden op onmogelijke tijden, zoals ’s nachts en vroeg in de middag. Ook duurden de afleveringen vaak erg lang. Bij Netflix is dat anders. Fans van Het Testbeeld kunnen de nieuwe afleveringen op elk gewenst moment bekijken. Ook hoeven kijkers de afleveringen niet in één keer af te kijken. Desgewenst kan halverwege Het Testbeeld even worden gepauzeerd, om later verder te kijken. Maar de echte fans zullen de nieuwe serie in één weekend binge-watchen, denkt Netflix.

 
Deel dit artikel: