Nieuw seizoen Stranger Things krijgt verrassend einde: hoofdpersonen doen ineens niets meer

Nieuw seizoen Stranger Things krijgt verrassend einde: hoofdpersonen doen ineens niets meer
Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

In Hollywood wordt op dit moment gewerkt aan een nieuw seizoen van de populaire Netflix-serie Stranger Things. Volgens insiders krijgt het nieuwe seizoen een verrassend einde.

In het vijfde seizoen van Stranger Things gaan de jeugdvrienden Mike, Dustin, Lucas en ‘Eleven’ opnieuw naar de mysterieuze wereld ’the Upside Down’. Dan gebeurt er iets wat niemand verwacht.

Juist op het moment wanneer het plaatsje Hawkins dreigt te worden opgeslokt door de omgekeerde dimensie, neemt het verhaal een dramatische wending. De hoofdpersonen stoppen abrupt met wat ze aan het doen zijn en lopen uit beeld. De camera draait door, maar de kijker ziet alleen nog een leeg decor, terwijl op de achtergrond mensen mopperen dat ze slecht worden betaald.

Filmrecensent Mioch van Collem is lyrisch over het nieuwe seizoen: “Waanzinnig. Als kijker word je volledig uit het verhaal gezogen en vraag je je af waarom alle personages ineens de set verlaten. Geweldig hoe de schrijvers van Stranger Things opnieuw de kijkers weten te verrassen met een bizarre plotwending.”

 
Deel dit artikel: