19 ℃

Nieuw seizoen Boer zoekt Ruzie van start

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Ruzie is spetterend van start gegaan. In de eerste aflevering waren tien Nederlandse boeren te zien die één ding gemeen hadden: ze zijn op zoek naar de ruzie van hun leven. Presentator Badr Hari blikt vast vooruit op de afleveringen die komen gaan.

Foto: Budmir Jevtic / Shutterstock.com

“Het zijn tien boeren waarvan je denkt: ‘Hoezo lukt het jou niet zelf om ruzie te krijgen?'”, aldus Hari. “Maar je ziet dat ze allemaal zo opgaan in de drukte van het boerenleven, dat ze gewoon geen tijd hebben om zich te mengen in een flink gevecht. De een heeft nog nooit ruzie gehad. De ander had ooit wel een langdurende ruzie, maar daar is een punt achter gezet. Zo heeft iedereen zijn eigen verhaal.”

In de aankomende afleveringen zal te zien zijn hoe verschillende briefschrijvers met elkaar de strijd aanbinden. De boeren kiezen elk hun favoriet voor het ultieme eindgevecht. “Dan sturen we ze op citytrip naar de Balkan of in een voormalige Sovjet-republiek, en dan mogen ze het daar definitief uitvechten. Mooi toch?”

Van het vorige seizoen Boer zoekt Ruzie zijn de meeste vechtkoppels nog innig met elkaar in gevecht en zijn enkelen zelfs in verwachting van een coma.

 
Deel dit artikel: