Nieuw kabinet haalt ‘winkelen’ naar ons land

Foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Een prima start van het kabinet Rutte IV. Amper een week na de beëdiging verrast het kabinet de Nederlanders met een flinke stap vooruit. Vanaf zaterdag is ‘winkelen’ ook in ons land mogelijk.

Spullen kopen gebeurde tot nu toe alleen via internet, maar vanaf zaterdag is het ook offline mogelijk. Bij het zogenoemde ‘winkelen’ gaan mensen naar speciaal daarvoor ingerichte panden om geld te ruilen voor spullen.

Het kabinet hoopt dat het ‘winkelen’ onze economie een nieuwe impuls zal geven. “In landen al België en Duitsland is winkelen al een groot succes. Vandaar dat wij hebben besloten om deze manier van handelen naar Nederland te halen”, verklaart premier Rutte.

Behalve het ‘winkelen’ krijgt Nederland nog meer nieuwe bedrijvigheid. Zo kunnen Nederlanders vanaf zaterdag naar een zogenoemde ‘kapper’, waar een speciaal daarvoor opgeleid persoon tegen betaling een stukje van hun haren afknipt.

Het is duidelijk dat het kabinet Rutte IV vol inzet op innovatie. Zo moet het in de toekomst ook mogelijk worden om buitenshuis iets te drinken of een hapje te eten.

 
Deel dit artikel: