21 ℃

Nick (35) weet hoe Messi zich voelt: hij vertrok ook ooit uit Barcelona

Foto: Christian Bertrand / Ekaterina Soldatenko / Shutterstock.com

Het nieuws dat Lionel Messi gaat vertrekken uit Barcelona shockeerde niet alleen de internationale voetbalwereld. Voor de 35-jarige Nick komt het nieuws wel heel dichtbij: hij vertrok namelijk ook ooit uit Barcelona.

“Ja, ik weet het nog heel goed. Op zondagavond, 21:45. De vlucht van Barcelona naar Amsterdam. Niet zo onverwacht als Messi hoor, het stond in principe wel vast dat we op die zondag terug zouden vliegen”, herinnert Nick zich.

“Maar toch kan ik me voorstellen hoe hij zich voelt. Er komt een moment dat je je koffers moet inpakken en de deur van je verblijf voor de laatste keer achter je dichttrekt. Ik heb dat ook meegemaakt. En dan naar het vliegveld, El Prat, waar je om de haverklap ‘Mind your stepos’ hoort.”

Door het aangekondigde vertrek van Messi, beleeft de Nederlander het allemaal opnieuw. Hij wil daarom graag nog wat meegeven aan de voetballende Argentijn: “Jongen, als je dit leest, geniet er nog even van nu het kan. Pak nog even het Ramblas mee en proef ergens wat authentieke tapas.”

 
Deel dit artikel: