Nederlandse zanger gaat concurrentie aan met Taylor Swift

Nederlandse zanger gaat concurrentie aan met Taylor Swift
Foto: Featureflash Photo Agency / s bukley / Shutterstock.com

AMSTERDAM - Taylor Swift is ongetwijfeld de meest succesvolle artiest van dit moment. Maar voor hoe lang nog? Een zanger uit Amsterdam heeft deze week een album uitgebracht dat het succes van Taylor Swift in één klap kan overtreffen.

Taylor Swift lijkt onaantastbaar, maar schijn bedriegt. Met zijn 55 jaar beschikt de Amsterdamse zanger Gordon over aanzienlijk meer ervaring dan de slechts 34 jaar jonge Swift. De piepjonge Swift lijkt dan ook geen match voor de ervaren Gordon. En waar Swift flink wat lippenstift gebruikt om er nog iets van te maken, heeft Gordon dat soort fratsen niet eens nodig.

Met de lancering van een compleet nieuw album laat Gordon zien dat hij klaar is voor de strijd tegen Swift. “Voor mij is zingen nu de hoofdzaak”, dreigde de Amsterdamse superster.

Showbizzverslaggever Diana Kommers denkt dat Taylor Swift niet is opgewassen tegen de al veel langer beroemde Gordon. “Hier in Nederland heeft Gordon een enorm voordeel en dat is dat hij de taal spreekt”, weet Kommers. “Nederlanders luisteren natuurlijk veel liever naar hem dan naar een Amerikaanse zangeres die ze niet eens kunnen verstaan. Daarom denk ik dat de carrière van Swift in ieder geval in Nederland nu wel voorbij is. En als Gordon straks ook in het Engels gaat zingen, dan is het helemaal einde oefening voor Swift.”

 
Deel dit artikel: