18 ℃

Nederlands Elftal kijkt terug op fantastisch jaar

2017 was een mooi jaar voor het Nederlands Elftal. Dat zegt voetbalanalist René Steetsel, die de prestaties van Oranje op een rij zette. Als hoogtepunt noemde hij de vriendschappelijke wedstrijd tegen Luxemburg.

Foto: CP DC Press / Shutterstock.com

De datum 9 juni 2017 zal in veel Nederlandse voetbalharten gegrift blijven. Het Nederlands Elftal boekte toen de legendarische 5-0 overwinning tegen Luxemburg. “Het was de derde wedstrijd op rij die Oranje won”, glundert Steetsel. “Het was een gezamenlijke prestatie van Danny Blind en Dick Advocaat, die het Nederlands Elftal dit jaar naar grote hoogte brachten.”

Maar dit voetbaljaar kende meer hoogtepunten voor het Nederlands Elftal. “De prachtige nieuwe trainingsshirts, het mooie weer tijdens de interland tegen Marokko, de heerlijke koffie na afloop van de persconferenties. Allemaal gebeurtenissen die we nooit zullen vergeten”, zegt Steetsel. “En dan waren er natuurlijk die heerlijke massages van Rob Koster in de kleedkamer, die bij Arjen Robben persoonlijk voor heel wat hoogtepunten hebben gezorgd.”

 
Deel dit artikel: