16 ℃

Nederlanders getroffen door vakantiedrama: “Ze hebben hier geen frikandellen”

Nederlanders getroffen door vakantiedrama: “Ze hebben hier geen frikandellen”
Foto: El Ci Garitto / Shutterstock.com

Wie in het buitenland op vakantie gaat, komt soms voor onaangename verrassingen te staan. In veel landen is het voedsel aanmerkelijk slechter dan in Nederland. Dat kan je vakantie flink verpesten.

Charlène (23) en Larissa (25) verblijven acht dagen in het all-inclusive-resort Cactus Royal op het Griekse eiland Kreta. Hun vakantie veranderde in een drama. “Het restaurant is verschrikkelijk. Het eten is gewoon goor. Ze hebben helemaal niks”, moppert Charlène.

Larissa valt haar bij: “Ze hebben niet eens frikandellen. Dus ik dacht: we zijn in Griekenland, dan bestel ik wel een mexicano. Hebben ze ook niet. En als je om een kipkorn vraagt, staan ze je stom aan te kijken. Een bak sla met kreeft konden we krijgen, maar dat vreet ik thuis ook niet.”

De twee Brabantse dames hebben inmiddels een klacht ingediend bij de directie van het all-inclusive-resort. “Ze zien ons hier nooit meer terug”, zegt Charlène. “We hebben 299 euro per persoon betaald. Voor dat geld mag je verdomme wel wat verwachten.”

 
Deel dit artikel: