20 ℃

Nederlander Hans Kolenschutte (52) wijst aanbod van Mariah Carey af

Nederlander Hans Kolenschutte (52) wijst aanbod van Mariah Carey af
Foto: Fran Minifie / lev radin / Shutterstock.com

ROELOFARENDSVEEN - Een flinke tegenvaller voor zangeres Mariah Carey. De 52-jarige Hans Kolenschutte heeft besloten om niet naar Californië af te reizen om de kerstdagen met haar door te brengen. Volgens Hans had de zangeres hem daar via de radio voor uitgenodigd.

Het opmerkelijke liefdesverhaal begon vorige week woensdag, toen Hans tijdens zijn werk naar de radio luisterde. “Mariah Carey zong mij herhaaldelijk toe met de woorden ‘All I want for Christmas is you’“, vertelt Hans. “Uiteraard moest ik dat eerst even laten vertalen, maar daarna begreep ik dat Mariah de kerstdagen graag met mij zou willen doorbrengen. Ik vond dat raar, want ik ken haar helemaal niet.”

Toch heeft Hans besloten om niet in te gaan op de uitnodiging van Mariah Carey. “Kijk, het is natuurlijk best een eer als zo’n wereldster je zingend via Sky Radio uitnodigt, maar ik moet haar helaas teleurstellen”, zegt Hans. “Ik ben al dertig jaar getrouwd met Yvonne en ik denk dat zij het niet op prijs stelt als ik de kerstdagen met Mariah Carey zou doorbrengen. Het spijt me voor Mariah, maar ik blijf liever gewoon bij mijn gezin in Roelofarendsveen.”

 
Deel dit artikel: