16 ℃

Mohamed mocht niet meedoen aan ‘Boer Zoekt Vrouw’

Mohamed El-Haloud heeft met gemengde gevoelens gekeken naar de nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Ook Mohamed gaf zich op voor de datingshow, maar werd niet geselecteerd.

Mohamed-mocht-niet-meedoen-aan-Boer-Zoekt-VrouwIn het populaire televisieprogramma stelde presentatrice Yvon Jaspers vijf internationale boeren voor. Het gaat om Herman uit Frankrijk, Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Riks uit Canada en David uit Roemenië. De agrariërs gaan op zoek naar vrijgezelle vrouwen met interesse in het boerenleven.

Helaas viel Mohamed buiten de boot. De 52-jarige Irakees woont alleen bij zijn suikerrietplantage, net buiten Al Khidr. Hij heeft genoeg van zijn vrijgezelle bestaan. “Twee maanden geleden trok ik de stoute schoenen aan. Ik schreef een brief aan de KRO, maar ik kreeg niet eens antwoord. Nu zie ik dat er weer alleen westerse boeren zijn geselecteerd. Je mag het natuurlijk niet hardop zeggen, maar dan ga je toch denken aan discriminatie.”

Mohamed is een sportieve man van ruim 1m73. Hij heeft zwart haar en is dol op dieren. In zijn vrije tijd gaat Mohamed graag uit eten of op reis, maar hij kan ook genieten van een avondje op de bank. Mohamed houdt van films en boeken van Eckhart Tolle. Hij zoekt een actieve, goed uitziende vrouw, om samen van het boerenleven te genieten.

 
Deel dit artikel: