21 ℃

Miljonair Albert (60): “Ondanks de inflatie ben ik gewoon een absurd rijke vent gebleven”

Miljonair Albert (60): “Ondanks de inflatie ben ik gewoon een absurd rijke vent gebleven”
Foto: BGStock72 / Shutterstock.com

AERDENHOUT - “Het leven is inderdaad een stuk duurder geworden. Ik ken mensen die echt zuiniger zijn gaan leven. Ik zou daar nooit voor kiezen. Ik vind dat je altijd jezelf moet blijven, wat uitgaven betreft”, zegt de 60-jarige Albert Baerdenhof-Wiltingh.

“Je mag mij rustig een bon vivant noemen”, zegt de sympathieke vastgoedondernemer uit Aerdenhout. “Ik heb altijd een voorliefde gehad voor exclusieve merken en luxe delicatessen. Ik hou van dingen die het leven duur maken. Ga ik dat dan ineens veranderen als de prijzen stijgen? Nee, natuurlijk niet. Ik vind dat je trouw moet blijven aan jezelf. Ondanks de inflatie ben ik dus gewoon een absurd rijke vent gebleven en me als zodanig blijven gedragen. Dat voelt voor mij toch het prettigst.”

“Het is natuurlijk ook een keuze”, zegt Baerdenhof-Wiltingh. “Ik lees in de krant weleens verhalen van mensen die zich in allerlei bochten wringen om rond te komen. Dan denk ik: leuk voor je, maar ik zou dat niet willen. Ik geniet veel liever van een luxe diner in een goed restaurant, of een mooie cruise in de Caribbean. Maar goed, ieder z’n ding.”

 
Deel dit artikel: