18 ℃

Opgebiecht: “Mijn dochter is al 16 en nog maagd”

“Af en toe kijkt ze wel naar jongens, maar ‘het’ is er nog nooit van gekomen. Ik schaam me kapot”, vertelt moeder Marion Collebeeck. Haar dochter Rianne is al zestien jaar, maar nog altijd maagd.

marion-collebeeck-rianne

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Highwaystarz-Photography

Zestien jaar en nog maagd? “Inderdaad. Het klinkt misschien stom, maar Rianne heeft in al die jaren nog nooit het bed gedeeld met een man”, vertelt haar moeder. “Ik geef haar een vrije opvoeding, maar op seksueel gebied wil Rianne zich maar niet ontwikkelen. Als moeder wil je toch het allerbeste voor je kind, maar Rianne weet gewoon niet wat ze mist. Dat doet pijn.”

“Rianne krijgt genoeg belangstelling van jongens”, vervolgt Marion. “Soms gaat ze met een jongen naar een film of festival. En dat zijn leuke knullen hoor. Maar verder gaat ze niet. Dan denk ik: wat is er in hemelsnaam mis met je? Je hebt dat goddelijke lijf toch niet voor niets gekregen?”

Marion probeert haar dochter op alle mogelijke manieren te helpen. “Ik heb een date voor haar geregeld met een waanzinnig leuke man die ik via internet heb leren kennen. Hij is veertig, pas gescheiden en ziet er goed uit. Ik heb zelfs een hotelletje voor ze geboekt. Op mijn kosten. Anders weet ik het ook niet meer hoor.”

 
Deel dit artikel: