15 ℃

Mia en Dion willen na Songfestival echt leren zingen: “We hebben nu de smaak te pakken”

Mia en Dion willen na Songfestival echt leren zingen: “We hebben nu de smaak te pakken”
YT CC

Mia Nicolai en Dion Cooper kijken met een positief gevoel terug op het Eurovisie Songfestival. Namens Nederland mochten ze dit jaar meedoen aan het liedjesfestijn. Maar als het aan het duo ligt, blijft het daar niet bij. Mia en Dion hebben besloten dat ze in de komende tijd echt willen leren zingen. 

Mia en Dion schopten het bij het Songfestival tot de halve finale. Een prestatie waar ze nog steeds trots op zijn. “We hadden niet verwacht dat zingen zo leuk is. Nu hebben we de smaak echt te pakken. Daarom hebben we besloten om alsnog zangles te nemen”, verklapt Mia. “We hebben een zangdocent gevonden die ons in de komende maanden gaat leren hoe je moet zingen. Ik zou het fantastisch vinden om daarna nog een keer mee te doen.”

Ook wat Dion betreft, krijgt zijn probeersel bij het Songfestival een vervolg. “Het is altijd mijn droom geweest om te kunnen zingen en die wens is bij het Songfestival alleen maar sterker geworden”, zegt hij. “Dat je je mond opendoet en dat er dan precies de toon uitkomt die de bedoeling is. Dat lijkt me echt magisch!”

 
Deel dit artikel: