12 ℃

MeteoScience wil Piet Paulusma

Foto: YT CC

Na zijn laatste uitzending op SBS6 kan weerman Piet Paulusma aan de slag bij MeteoScience. Het weerbureau zegt “zeer geïnteresseerd” te zijn in de populaire Friese weerman. 

Begin dit jaar werd bekend dat Paulusma door zijn baas John de Mol wordt vervangen door knappere mensen. Eind deze maand presenteert Paulusma zijn laatste weerbericht bij SBS6, waar hij maar liefst 23 jaar te zien was. Weerbureau MeteoScience biedt Paulusma een plek aan in de weerkamer.

“Paulusma is een zeer deskundige weerman en daarnaast een bekende naam. Wij zouden hem bijzonder graag aan ons team willen toevoegen”, zegt Thomas Indra van MeteoScience.

Vinden er op dit moment al gesprekken plaats? “Zeker”, bevestigt Indra, “maar niet met Paulusma. Gesprekken zijn er bij ons eigenlijk voortdurend. Over het weer, maar ook over wat wij zoal meemaken in ons privéleven.”

MeteoScience verzorgt sinds enkele jaren de weerberichten voor diverse toonaangevende websites, waaronder deze. Daarnaast onderhoudt MeteoScience zelf een weersite, waarop dagelijks de actuele weersverwachting te zien is. De website van MeteoScience wordt maandelijks zo’n 3 miljoen keer door Indra bezocht.

 
Deel dit artikel: