14 ℃

Dirk (84): “Mensen zijn jaloers op onze liefde”

Drie jaar geleden ontmoette Dirk van Kesters de beeldschone Francesca. Het was liefde op het eerste gezicht. Toch krijgt Dirk regelmatig commentaar op zijn relatie met de veel jongere Italiaanse. “Mensen zijn gewoon jaloers. Ze gunnen het haar niet”, zegt hij.

mensen-zijn-gewoon-jaloers-op-ons-gelukDirk (84) leerde Francesca kennen tijdens zijn vakantie in Bologna. “Ze werkte daar in een nachtclub. We raakten aan de praat en nog dezelfde avond ging ze mee naar mijn appartement. Eigenlijk was ik niet op zoek naar een vaste relatie, maar Francesca is een volhouder”, lacht hij.

Binnen een maand verhuisde Francesca (24) naar Dirk’s huis in Steenwijk. “Ik woon in een flinke villa en na het overlijden van mijn eerste vrouw had ik ruimte genoeg. Dus ik dacht: waarom niet? Twee weken later zijn we getrouwd.”

Dirk en Francesca krijgen regelmatig kritiek op hun relatie, maar daar wil hij niets van weten. “Ach, mensen zijn gewoon jaloers”, zegt hij schouderophalend. “Waarom zouden wij niet bij elkaar passen? Alleen omdat zij toevallig uit Italië komt?”

 
Deel dit artikel: