13 ℃

Meisje (16) per ongeluk aangezien voor horrorclown

“Nee, dat blauwe oog heeft ze normaal niet”, zegt haar vader Henk enigszins verontwaardigd. Zijn dochter Fiona werd woensdagmiddag door een groep jongens in elkaar geslagen, omdat ze dachten dat ze een horrorclown was.

Fiona-werd-aangezien-voor-horrorclownDe laatste tijd waren er diverse incidenten met horrorclowns, onder meer in Oss, Almere en Breda. “Mensen zijn op hun hoede, dat begrijp ik wel. Maar Fiona heeft daar niets mee te maken”, zegt haar vader.

Fiona liep woensdagmorgen door het centrum van Wageningen, toen ze door de jongens werd belaagd. Ze riepen ‘horrorclown’ en beukten op haar in. Fiona belandde op de spoedeisende hulp. Haar verwondingen vallen mee, maar Fiona is natuurlijk erg geschrokken. Ze heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Fiona dan is dan misschien geen horrorclown, ze is wel een opvallende verschijning. “Ach, dat is een fase, zo zijn meiden van haar leeftijd”, glimlacht Henk. “Ja, ze ziet eruit alsof ze al drie weken dood is. Hottik, heet dat.” Fiona verbetert haar vader: “Gothic, papa.”

 
Deel dit artikel: