19 ℃

Meevaller: blijvende piep in oren Julian (22) lijkt erg op zijn lievelingsnummer

Meevaller: blijvende piep in oren Julian (22) lijkt erg op zijn lievelingsnummer
Foto: Snapic PhotoProduction / Gabriela Beres / Shutterstock.com

DEVENTER - Twee weken geleden bezocht Julian Verhaak (22) uit Deventer een luidruchtig technofeest en sinds dat moment hoort hij in zijn rechteroor voortdurend een piep. De huisarts stelde vast dat er bij Julian sprake is van tinnitus. Gelukkig voor Julian lijkt zijn piep qua melodie erg op zijn favoriete technonummer.

Julian vertelt dat hij aanvankelijk baalde van de blijvende piep in zijn oren, tot hij er beter naar ging luisteren: “Mijn tinnitus heeft verdomd veel weg had van ‘Bloody Ears’ van Headsmoker. Voorheen luisterde ik dat nummer vaak op repeat, dus in die zin is er eigenlijk niet veel veranderd. De bassline van dat nummer blijft echt waanzinnig.”

Volgens Julian stelde zijn huisarts hem bovendien gerust met de gedachte dat het nog vele malen erger had kunnen zijn: “Kennelijk ziet mijn huisarts ook mensen binnenkomen die continu ‘Oya lélé’ van K3 horen, of ‘Que si, Que no’ van Jody Bernal. Natuurlijk zijn dat vrolijke, ritmische popnummers, maar na een maand of drie ben je daar echt wel klaar mee. Wat dat betreft ben ik dankbaar met zo’n goede technoplaat in mijn rechteroor.”

 
Deel dit artikel: